Coaches

Je bent in goede handen bij onze coaches: Marco Broere en Charles van Gelden.

broere
Marco Broere

Marco Broere gaat al zijn hele leven op een bijzondere en zeer professionele manier met paarden en de paardensport om.  Als snel werd het Marco duidelijk dat paarden efficiënt en voorspelbaar gedrag tonen. Niet alleen om grenzen aan te geven of om angst en ergernis te uiten maar vooral ook om ontspanning of affectie uit te drukken. Deze interesse leidde tot het succesvol afronden van een tweetal bijzondere en intensieve Freestyle opleidingen.
De bijzonder waardevolle inzichten en ervaringen gebruikte Marco als coach voor de ontwikkeling van een unieke training. Marco is Orun, Freestyle niveau 1 en Freestyle niveau 2 gediplomeerd.


 

vangelden
Charles van Gelden

Charles van Gelden is in diverse leidinggevende functies bij de Koninklijke Landmacht werkzaam geweest en heeft aan een groot aantal buitenlandse missies deelgenomen. Onder dergelijke zware omstandigheden ben je meer dan ooit van een optimale samenwerking van je team afhankelijk.
Charles weet als ervaren coach als geen ander hoe je tot die optimale samenwerking kunt komen. Charles heeft zijn internationale militaire ervaringen vertaald naar een bijzondere training.
Charles is gecertificeerd Instructeur Hogere Instructie Bekwaamheid Koninklijke Landmacht en is tevens als instructeur gecertificeerd voor de disciplines: leiderschapstraining en -vorming, teambuilding, observer/trainer, bedrijfsopleiding (Casemethode – SIM spel – Ethiek – Stress – Trauma), algemene crisisbeheersing en terreinrijden lichte en zware militaire voertuigen.

 

 


 

Uw gastheer

Gilbert Meurs
Gilbert Meurs

Gilbert Meurs heeft zich inmiddels bewezen als een succesvol ondernemer en zakenman. Op 52-jarige leeftijd heeft Gilbert zijn bouwgerelateerde ondernemingen in Noord-Holland verkocht en kreeg hij tijd en rust om zijn geesteskind “Paard & Rode Baret” bewaarheid te laten worden.
Inmiddels is Paard & Rode Baret een volwassen organisatie die op een verrassende, unieke en professionele wijze graag haar steentje bijdraagt in het letterlijk en figuurlijk “beter maken” van individuen, teams en organisaties.
Gilbert is een echte organisator en bovenal gastheer. Hij heeft zijn sporen verdiend op het gebied van general, sales, communication & PR, marketing en change & people management.